Vores historie

Scan Byg Enterprise


Vi leverer det højeste serviceniveau, ekspertbygningskendskab og 25 års erfaring til hvert projekt, vi starter. Kommercielle og boligkunder tillader os at gøre deres ideer til liv.

Vores omfattende bygnings viden betyder, at vi vil forvalte ethvert nybygning og renoveringsprojekt - stort eller lille - effektivt og sikkert.

Vi har viden og erfaring til at hjælpe dig gennem rådets krav og samtykkeproces.

Med os på din side får du perfekt til at hjælpe dig med at træffe de bedste beslutninger for dit projekt.

Vi finder løsninger uden at skabe problemer, så du får det projekt du forventer til tiden og på budgettet

Vi er specialister og er stolte af at tage højde for dit hjem og indhold. Du kan stole på os til at drive en sikker og ren arbejdsplads

Vi forstår vigtigheden af at arbejde til en deadline

Ligesom dig ved vi, hvor vigtige frister er. Når vi har diskuteret og aftalt renoveringen, udarbejder vi en tidsplan for hver milepæl og holder dig opdateret.

Vi ved også, at dine deadlines kan ændre sig, når projektet begynder. Derfor er vi fleksible og kan imødekomme eventuelle yderligere ændringer, du måtte beslutte dig for at gøre. Vi er stolte af at ramme deadlines, så du kan have tillid til at vide, at vi er færdige med tiden, dørene er klar til at åbne.

Vi tager besværet ud af processen for dig

Vi forstår bygning af dit hjem kan være en kompleks proces. Derfor vil vi være med jer alle trin i vejen for at sikre, at du får det udseende, du altid har ønsket.